Събития

Тук ще намерите информация за всички събития, които организираме в
АКАДЕМИЯ "АМ Футбол".

Футболен КУИЗ за деца

Събития
Събития
Събития
Събития

Академия „АМ Футбол“: Където футболните знания срещат забавлението за деца!

Ако търсите събитие, което безпроблемно съчетава футболните познания с чистото удоволствие, не търсете повече!

Какво да очаквате:

Призоваваме всички млади футболни ентусиасти! Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие, изпълнено с игри, въпроси, награди и възхитителен мач. Тази среща е специално създадена за деца на възраст от 6 до 13 години и обещава следобед на тема футбол.

Акценти на събитието:
Екстравагантна викторина: Тествайте футболните си познания в нашата викторина, отворена за всички участници. Покажете своите познания за играта и се състезавайте за фантастични награди.

Приятелски мач: След викторината е време да излезем на терена! Насладете се на темпераментен мач с връстниците си, като покажете уменията си и създадете спомени, които ще останат за цял живот.

Подробности:
Възрастова група: Събитието е специално предназначено за деца на възраст от 6 до 13 години, като осигурява безопасна и приятна среда за всички участници.

Във Футболната академия на АМ вярваме, че насърчаваме любовта към играта, като същевременно създаваме незабравими преживявания за младите футболни ентусиасти. Присъединете се към нас за един следобед, изпълнен със забавление, знания и приятелско съревнование – защото в нашия свят всеки удар има значение!

Рождени дни

Събития
Събития
Събития
Събития

Отпразнувайте големия ден на детето си с футболните партита за рожден ден на АКАДЕМИЯ „АМ Футбол“!

Рожденият ден на Вашия млад футболен ентусиаст е съвсем близо? Не търсете повече! Академия „АМ Футбол“ с радост предлага незабравими футболни партита за рождения ден на Вашето дете.

Какво е включено:

Декорации: Декорациите ни на футболна тематика подготвят сцената за вълнуващ празник, превръщайки мястото на събитието във футболен рай.

Торта: Никой рожден ден не е пълен без вкусна торта! Насладете се на специално изработена торта с футболна тематика, която ще зарадва както рожденика, така и гостите.

Мач: Започнете празника с изпълнен с екшън футболен мач! Нашите опитни треньори организират забавни и ангажиращи игри, подходящи за всички нива на умения.

 Награди: Всяко дете е победител на нашите футболни рождени дни! На участниците се раздават награди, които добавят допълнително вълнение към празника.

Подробности:

Резервация: Насрочете футболния рожден ден на детето си в удобно за Вас време. Нашият екип ще работи с Вас, за да осигури безпроблемно и приятно преживяване.

Възрастова група: Перфектни за деца от всички възрасти, нашите футболни партита отговарят на интересите и енергийните нива на всеки млад играч.

Местоположение: Изберете подходящото за вас място, независимо дали това е нашето съоръжение или предпочитано от Вас място. Ние ще донесем футболния празник при вас!

Как да направите резервация:

Пуснете ни мейл в контактната форма в сайта ни. В АКДЕМИЯ „АМ Футбол“ вярваме в създаването на моменти на радост и вълнение за специалния ден на Вашето дете. Очакваме с нетърпение да празнуваме заедно с Вас и Вашата млада футболна звезда!

Лагери по време на ваканциите

Събития
Събития
Събития
Събития

Подобрете ваканцията на детето си с футболните лагери на 

АКАДЕМИЯ „АМ Футбол“!

Търсите обогатяващ и активен начин да запълните училищната ваканция на детето си? Не търсете повече! „Спортна академия АМ“ има удоволствието да Ви съобщи за нашите вълнуващи и образователни футболни лагери, които имат за цел да ангажират младите умове и тела по време на ваканцията.

Какво Ви очаква:

Развитие на уменията: Нашите футболни лагери се фокусират върху усъвършенстването на уменията на вашето дете, независимо дали то тепърва започва или иска да премине на следващото ниво. Нашите опитни треньори осигуряват индивидуално внимание, за да гарантират растеж и усъвършенстване.

Забавление и фитнес: Освен изграждането на умения, нашите лагери наблягат на радостта от играта и на важността да се поддържа активност. Чрез разнообразни тренировки, игри и приятелски мачове ние гарантираме, че детето Ви ще се забавлява, докато поддържа форма.

Изграждане на екип: Футболът не е просто спорт, а приятелство и работа в екип. Нашите лагери насърчават чувството за единство и сътрудничество, като помагат на детето Ви да изгради трайни приятелства и умения за работа в екип.

Вълнуващи дейности: В допълнение към сесиите, посветени на футбола, нашите лагери включват редица приятни дейности, за да поддържат високи нива на вълнение. От футболни предизвикателства до посещение на музеи или басейни – всеки ден носи ново приключение.

Подробности:

Сесии на лагера: Приспособете лагерното изживяване към графика си, като изберете една от нашите гъвкави сесии по време на училищните ваканции.

Възрастови групи: Нашите лагери се грижат за различни възрастови групи, като осигуряват подходящи за възрастта дейности и подкрепяща среда за всеки участник.

Деца VS Родители

Събития
Събития
Събития
Събития

Семействата се обединяват на терен: Футболни срещи между деца и родители в АКАДЕМИЯ „АМ Футбол“!

В АКАДЕМИЯ „АМ Футбол“ разбираме значението на семейното сближаване и радостта, която идва от споделените преживявания. Ето защо сме развълнувани да представим нашите специални футболни срещи между родители и деца, в които деца и родители се обединяват за незабравими моменти на терена.

Защо това е важно:

Свързване отвъд страничната линия: Футболното игрище се превръща в платно за семейни връзки, когато родители и деца обединяват сили в приятелски мачове. Това уникално преживяване насърчава по-дълбоката връзка, създавайки ценни спомени, които се простират далеч отвъд футболния терен.

Уроци за живота чрез игра: Нашите срещи между родители и деца не са само за отбелязване на голове, а за учене заедно. Децата усвояват важни житейски умения като работа в екип, комуникация и устойчивост в забавна и подкрепяща среда.

Физическа активност за всички възрасти: Футболът е спорт, който надхвърля границите на поколенията. Нашите демонстративни мачове насърчават семействата да останат активни заедно, като насърчават здравословния начин на живот и засилват значението на редовната физическа активност.

Празнуване на постиженията: Независимо дали става дума за гол, отбелязан от дете, или за умело движение, изпълнено от родител, всяко постижение се отбелязва. Тези събития създават положителна атмосфера, в която всеки, независимо от възрастта или нивото на уменията, се чувства като победител.

Подробности:

 Четири пъти годишно организираме нашите футболни срещи между родители и деца, като предоставяме редовни възможности на семействата да се събират, да играят и да се наслаждават на качествено време на терена.

Отворени за всички възрасти: Нашите събития приемат участници от всички възрасти, което гарантира, че всеки член на семейството – от най-малкия до най-опитния играч – може да вземе активно участие.