Честит първи учебен ден!

14.09.2020

Честит първи учебен ден на всички първлокласници и ученици! Пожелаваме им една година пълна с успехи и забавление. Нека всеки ден бъде значителен и запомнен, научавайки нещо ново!

Повечето хора са наясно, че спорта върви ръка за ръка с образованието, за това когато дойде уикенда можем да отделим малко време и на него.“Спорта е здраве“, честно срещан израз, неслучайно е толкова употребяван, защото спорта развива мозъка, двигателната система, координацията и мускулатурата. Но за нашите деца, не само това е важно. Те имат нужда от дисциплина, за да се развият, като сериозни хора готови да посрещнат живота след години. И не на последно място идва забавлението. Няма какво да се лъжем, детето няма да иска да продължава с тренировките, ако не му

Честит първи учебен ден!

е приятно, т.е. ако не му е представено нещо трудно за правене, по забавен начин. Така не само децата запомнят спорта, като нещо хубаво, а и засилва любовта им към дадения спорт.

Ние можем да ви предложим тренировки по футбол за малки и големи деца на възраст между 3г. и 12г. възраст, които отговарят на описанието по горе. Веднъж дошли те ще искат да продължават да се занимават и още нещо… ще искат да са най-добрите!